Zapečený veganský toust

Rychlá klasika, která potěší každého.

Suroviny

2 středně velké tousty z pšeničné mouky
3 rajčata nakrájená na kolečka
1 polévková lžíce roztíratelného rostlinného tuku
4–6 špenátových listů
4 plátky Nurishh Classic

Příprava

Tousty nejdříve namažte z jedné strany rostlinným tukem. Namazanou stranu opečte do zlatova.

Na první toust položte 2 plátky Nurishh Classic, špenátové listy, nakrájená rajčata, další 2 plátky Nurishh a nakonec druhý toust.

Na středně velkém ohni rozpalte velkou pánev a toust z jedné strany opatrně dozlatova opékejte; dávejte pozor, aby se nepřipálil. Pokud se opéká příliš rychle, snižte plamen. Toust opatrně otočte a během dalších zhruba 2 minut ho opečte z druhé strany. Toust otáčejte, dokud se sýr nerozpustí a nezíská na obou stranách zlatavou barvu. Rozkrojte ho na polovinu a můžete servírovat.

Toust podávejte s čerstvým salátem a nakládanými okurkami, které mu dodají tu správnou chuť.

Naše produkty