Těstoviny se špenátem a hráškem

Pochoutka vždy s dokonalým krémovým výsledkem.

Suroviny

250 g těstovin penne
120 g umytého a osušeného čerstvého baby špenátu
1 hrneček mraženého hrášku rozmraženého ve horké vodě
1 stroužek česneku oloupaný a nakrájený nadrobno
kůra z 1 citronu
1/2 červené cibule nakrájené na tenké plátky
1 balení pomazánky Nurishh s česnekem a bylinkami
1 čerstvá červená čili paprička nakrájená na tenké plátky
mořská sůl a pepř
hrst umyté a osušené rukoly

Příprava

Přiveďte do varu velký hrnec osolené vody a uvařte těstoviny podle instrukcí na obalu. V době, kdy se těstoviny vaří, nalijte olivový olej do velké pánve. Přidejte červenou cibuli, česnek a špetku soli a restujte na středním ohni, dokud cibule nezměkne a nezačne karamelizovat. Přidejte rozmražený hrášek, většinu plátků čili papriček, citronovou kůru a pomazánku Nurishh s česnekem a bylinkami a ihned odstavte z ohně. Dobře promíchejte, aby se chutě důkladně propojily.

Když jsou těstoviny al dente, sceďte je přes sítko naplněné čerstvým špenátem, přendejte je na pánev a promíchejte. Ujistěte se, že jsou těstoviny dobře obalené omáčkou, dochuťte solí a pepřem, naservírujte do čtyř misek a navrch položte hrst rukoly a několik plátků zbylého čili.

Naše produkty