Předehřejte troubu na 180 °C (s ventilátorem na 170 °C). Na velký plech položte ciabattu nakrájenou na plátky, pokapejte ji extrapanenským olivovým olejem a posypte trochou mořské soli a navrch dejte lístky rozmarýnu. Pečte v troubě 25 minut.
Po 10 minutách vyndejte Nurishh s plísní na povrchu z papíru a vložte jej zpátky do dřevěného pouzdra. Díky tomu se nerozpadne, až jej budete zvedat. Nahoře udělejte zářez ve tvaru písmene „X“ a posypte ho špetkou soli a trochou lístků rozmarýnu. Vložte ho na 15 minut na plech do trouby.
Připravte prkénko s olivami a ořechy a přidejte ciabattu, až bude po okrajích dozlatova opečená.
Jakmile je Nurishh hotový, vytáhněte ho z trouby a položte ho i s dřevěným pouzdrem doprostřed prkénka.
Můžete ihned začít jíst – chléb si namáčejte v rozpečeném Nurishh.