Party chuťovky

Dokonalá letní kombinace plná chutí a vůní.

Suroviny

4 krajíce (2 cm silné) kváskového chleba nakrájené na kostičky
větší špetka vloček mořské soli
1 polévková lžíce panenského olivového oleje
1 bloček Nurishh s příchutí Cheddar
2 snítky rozmarýnu zbavené lístků (stopky vyhoďte)
lístky bazalky

Příprava

Začněte přípravou rozmarýnových krutonů:
Na středně velkém ohni osmažte na pánvi na olivovém oleji chléb nakrájený na kostičky a přidejte k němu rozmarýn a sůl. Kostičky osmažte ze všech stran a přitom je obracejte kovovou špachtlí nebo s nimi na pánvi pohazujte. Pokud se smaží příliš rychle, nezapomeňte zmírnit oheň.

Připravte si zbylé suroviny – bloček Nurishh s příchutí Cheddar podélně rozkrojte na 5 dílů a rozdělte je na kostičky. Připravte si 2 hrsti hroznového vína.

Na koktejlovou jehlu napíchněte kuličku vína, kostičku bločku Nurishh a na závěr kruton.

Pokrm podávejte na prkénku ozdobeném trochou rozmarýnu a s chlazeným nápojem

Naše produkty