Osvěžující veganský salát

Skvělý jako příloha nebo jako samostatný hlavní chod.

Suroviny

1 polévková lžíce olivového oleje
1/4 červené cibule nakrájená na tenká kolečka
1 polévková lžíce bílého vinného octa
50 gramů opražených vlašských ořechů
70g sáček umytého kozlíčku polního
100 g zrnek z granátového jablka
70 g umyté rukoly
1 velké oloupané avokádo rozčtvrcené a nakrájené na plátky
bloček Nurishh s příchutí Cheddar nakrájený na kostičky

Příprava

Začněte přípravou dresinku – do sklenice nebo misky Tupperware nalijte olej, ocet a přisypte špetku soli a pepře. Vše důkladně protřepejte, aby se suroviny řádně promísily.

Smíchejte kozlíček a rukolu a nasypte je do velké salátové mísy.

Na salát rovnoměrně nasypte avokádo, červenou cibuli, vlašské ořechy a zrnka z granátového jablka. Přisypte kostičky Nurishh s příchutí Cheddar a nakonec vše přelijte dresinkem.

Salát ihned podávejte.

Naše produkty